De beste drijvende bedden

Er zijn tegenwoordig zoveel verbazingwekkende wonderen van magisch huisdecor op de markt, maar een zwevend bed kan de kroon zijn.

Het bedframe verbergt de poten, zodat het hele bed eruitziet alsof het zichtbaar in de lucht zweeft. De truc is geen magie; dat komt omdat de poten zich dicht bij het midden van het frame bevinden.

Als je erover denkt om dit meubelwonder aan je huis toe te voegen, zijn er veel redenen om ervoor te gaan.

Stel dat u bijvoorbeeld een kleine kamer heeft. Een zwevend bed maximaliseert de ruimte, waardoor je een ruimere matras hebt zonder kostbare centimeters aan het frame op te offeren.

Klaar om van een onopvallend bedframe uw volgende investering te maken? Hier zijn enkele van de beste zwevende bedden op de markt die u kunt vergelijken.

 

De aantrekkingskracht van drijvende bedden
Wat zwevende bedden zo geweldig maakt, is dat ze zowel esthetisch als praktisch zijn.

Een typisch zwevend bed maakt gebruik van een platformontwerp. Het kan aan de muur worden gemonteerd of op zichzelf staan, maar het heeft geen boxspring. Dankzij het platformontwerp ziet het er uitstekend uit en biedt het opbergruimte onder het bed, ideaal voor kleinere, krappe ruimtes.

De bedframes zijn vaak van hout en zitten wat lager dan een gewoon bed. Je kunt de hoogte met een boxspring vergroten als je wilt, maar het is niet noodzakelijk.

Daarom kunt u het geld dat u zou besteden aan een boxspring besparen en kiezen voor een echt luxe matras om bovenop uw platformbed te leggen.

Net als bij een typisch bed, is er een vlak gedeelte of latten om de matras stevig vast te houden. De matrassen met zwevend bed zijn standaard, dus u kunt een bed krijgen dat varieert van een tweeling tot een California King.

Vervolgens delen we onze negen favoriete zwevende bedden en wat hen onderscheidt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *