PIER19 - Info over de locatie en onze diensten

Trendy Hotspot voor al uw evenementen!

PIER19 heeft recentelijk een grondige face-lift gekregen en is volledig klaar om u en uw gasten op een professionele manier te ontvangen voor al uw evenementen.

Onze uitdaging ligt met name in het bedenken en uitvoeren van spraakmakende totaalconcepten voor al uw meetings, product-presentaties, recepties, walking diners, seminaries, persvoorstellingen, private parties en huwelijksfeesten.

Het interieur is stijlvol en metropolitisch en zit bovendien vol verrassingen. Zo is er naast de bar boven ook nog een strakke club beneden die een volledig andere uitstraling heeft.

Deze loungy basement biedt onbeperkte mogelijkheden binnen uw event.

 

Culinaire prikkels!

Niet alleen het interieur is volledig up-to-date. PIER19 staat als evenementlocatie voor innovatie en originaliteit op culinair niveau.

Gastronomie als een zinderende totaalbeleving volgens de seizoenen, waarbij we het verrassingseffect van ingrediënten willen maximaliseren binnen uw budget.

 

Full service!

PIER19 biedt u een full service die garant staat voor een professionele en originele aanpak van de meest uiteenlopende opdrachten.

Door het continue ‘scouten’ van nieuwe trends en vervolgens een vertaalslag te maken naar het evenementiële, zijn wij in staat om telkens weer originele en verrassende events te realiseren.

 
Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief!
PIER 19 - Brouwersvliet 19, 2000 Antwerpen - +32 (0) 478 28 27 83 - info@pier19.be
2020 © Pier 19
Webdesign door Pixeo