PIER19 - Recepties

Lente / Zomer

Het concept bestaat erin dat uw gasten al zappend enkele overheerlijke hapjes en fingerfood zullen degusteren. Gezelligheid en een ongedwongen atmosfeer zijn de sleutelelementen van deze gastronomische ervaring.

Ideaal om een moment met collega’s of vrienden tot een onvergetelijke ervaring te maken.

  • IJsgekoeld soepje van doperwten geparfumeerd met bergamotmunt 
  • Tartaar van scampi, geparfumeerd met koriander en limoen, gelei van komkommer 
  • Javanais van zeewolf, sorbet van Bloody Mary 
  • Sorbet van gazpacho in 3 kleuren die smeltend worden opgediend 
  • Gegrilde zwaardvis, korst van citroen en romanesco 
  • Carpaccio van kalfsvlees, tapenade van artisjok en feta 
  • Gekarameliseerde aspergepunten met dragonijs en schuim van bloedappelsien 
  • Saltimbocca van Bleu des Moines en een Val Dieu-sausje 
  • Crème brûlée van roze peper, compote van aardbeien en rabarber 
  • Mousse van witte chocolade, gelei van cassis en tuile van pistache
 
Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief!
PIER 19 - Brouwersvliet 19, 2000 Antwerpen - +32 (0) 478 28 27 83 - info@pier19.be
2018 © Pier 19
Webdesign door Pixeo