PIER19 - Business Events

When Business meets Pleasure!

Productlancering, klantenevent, presentatie, persvoorstelling, … elk bedrijf heeft eens of meermaals per jaar reden om met klanten, relaties of collega’s te klinken.

In PIER19 ontvangen we uw zakelijke relaties voor een stijlvolle receptie.
We serveren exquise seizoensgebonden hapjes op gastronomisch niveau of voorzien degustatiebuffetjes die opgebouwd zijn rond smaakbeleving.

Tijdens de ontvangst zorgen we voor een heerlijke cocktail en naast de dranken die aan de bar te verkrijgen zijn worden doorheen de avond enkele topwijnen geopend om bij de amuses te degusteren. Op die manier krijgt iedereen de kans om zijn of haar smaakpapillen ten volle te verwennen.

We voorzien ook twee volledig verschillende stijlen van recepties, het zakelijke stijlvolle boven, en het trendy loungy beneden. Zo voelt iedereen zich optimaal welkom en krijgt u een mooie synergie tussen uw gasten. Een laaghangende mist, trendy gedecoreerde statafels en prachtige bloemstukken met talloze kaarsjes geven dat heerlijke cosy gevoel.

Bourgondisch netwerken heet dat dan...

Indien u wenst kan de sfeer in de Club nog uitgebreid worden met muzikaal entertainment om de avond op een hoogtepunt af te ronden.
 

 
Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief!
PIER 19 - Brouwersvliet 19, 2000 Antwerpen - +32 (0) 478 28 27 83 - info@pier19.be
2020 © Pier 19
Webdesign door Pixeo