PIER19 - Business Events

B2B or B2C, that is the question!

In PIER19 creëren we uw businessevent waarbij uw gasten zowel kunnen dineren, socializen en feesten in een relaxte sfeer. Uw genodigden komen toe aan de sfeervol verlichte locatie en als ontvangst voorzien wij een stijlvolle outdoor act.

Op stijlvolle wijze verwelkomen wij uw gasten met een glaasje cava om de gasten een stijlvolle welkom aan te bieden. In deze aperitiefruimte zal gedurende de vooravond en tijdens het diner sfeervolle jazz, soul & lounge muziek worden gespeeld.

Daarna volgt "le moment suprême", de spreker neemt de gasten mee langs de cijfers en goals en op gepaste wijze worden enkele medewerkers in de bloemetjes gezet. Aansluitend serveren we een heerlijk walking diner.
Culinaire verassingen, geserveerd met respect voor de basisingrediënten.
Uw gasten zullen versteld staan van de smaakexplosies en kunstzinnige gerechten.

Afsluiten doen we met een muzikale topact. Iedereen wordt naar de Club begeleid en met een wervelende en opzwepende show is de partysfeer gezet. Na een spectaculair optreden valt de dj direct in om het muzikale geheugen van al uw gasten even op te frissen.

Zij die het wat kalmer aan willen doen, kunnen genieten van een degustatie rond Belgische bieren of Whisky & Cigars in de bar.

Netwerken of party? De keuze is aan u!
 

 
Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief!
PIER 19 - Brouwersvliet 19, 2000 Antwerpen - +32 (0) 478 28 27 83 - info@pier19.be
2020 © Pier 19
Webdesign door Pixeo